Continut agravat

Definitie Continut agravat

In dreptul penal, continutul agravat (calificat) cuprinde pe langa caracteristicile continutului de baza al infractiunii si altele fie obiective, fie subiective, ori si unele si altele, denumite si circumstante de agravare, deoarece fac ca infractiunea sa capete acest caracter. Spre exemplu, furtul calificat (art.209 Cod Penal).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continut agravat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continut agravat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continut agravat. Definitiile termenilor despre Continut agravat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continut agravat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continut agravat.