Continut alternativ

Definitie Continut alternativ

In dreptul penal, exista si infractiuni cu continut alternativ, cand sunt prevazute in textul de incriminare ca si caracteristici constitutive ale laturii obiective, doua sau mai multe modalitati de comitere alternative sau chiar urmari alternative. Spre exemplu, sustragerea sau distrugerea de inscrisuri (art.242 Cod Penal).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continut alternativ? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continut alternativ.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continut alternativ. Definitiile termenilor despre Continut alternativ cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continut alternativ, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continut alternativ.