Continut atenuat

Definitie Continut atenuat

In dreptul penal, continutul atenuat are unele caracteristici de ordin obiectiv sau subiectiv datorita carora infractiunea prezinta un pericol mai redus in raport cucontinutul ei de baza. Aceste caracteristici sunt denumite circumstante de atenuare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continut atenuat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continut atenuat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continut atenuat. Definitiile termenilor despre Continut atenuat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continut atenuat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continut atenuat.