Continut complex

Definitie Continut complex

In dreptul penal, exista infractiuni al caror continut legal, fie de baza, fie agravat, este complex, ceea ce inseamna ca el cuprinde, ca element sau ca o circumstanta agravanta, o actiune care constituie prin ea insasi o fapta prevazuta de legea penala. Spre exemplu, talharia este incriminata in art.211 alin.2 Cod Penal in forma agravata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continut complex? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continut complex.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continut complex. Definitiile termenilor despre Continut complex cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continut complex, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continut complex.