Continut de baza

Definitie Continut de baza

In dreptul penal, continutul de baza al unei infractiuni este format dintr-un minimum de caracteristici ale elementelor infractiunii, care sunt necesare pentru existenta lui. Spre exemplu, furtul (art.208 Cod Penal).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continut de baza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continut de baza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continut de baza. Definitiile termenilor despre Continut de baza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continut de baza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continut de baza.