Continuum of Planning

Definitie Continuum of Planning

Ideea ca planning-ul este un proces care se desfasoara pe mai multe niveluri, incepand cu varful corporatiei si trecand prin toate departamentele aferente, legate unul de celelalt prin misiunea si obiectivele corporatiste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Continuum of Planning? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Continuum of Planning.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Continuum of Planning. Definitiile termenilor despre Continuum of Planning cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Continuum of Planning, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Continuum of Planning.