Contra-cambie

Definitie Contra-cambie

O cambie la vedere, trasa asupra unuia din girantii anteriori de catre orice persoana, care avand dreptul de regres, se despagubeste in acest mod de suma ce i se cuvine. Valoarea contra-cambiei se formeaza din valoarea cambiei plus toate cheltuielile justificate facute de cel ce o trage, precum si dobanda de la scadenta cambiei neplatite, pana la momentul incasarii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contra-cambie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contra-cambie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contra-cambie. Definitiile termenilor despre Contra-cambie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contra-cambie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contra-cambie.