Contract accesoriu

Definitie Contract accesoriu

Contract ce insoteste un alt contract, numit principal, de a carui soarta juridica este dependent. Contractul accesoriu nu are nic existenta de sine statatoare si nici valoare juridica proprie daca este rupt de contractul principal. Poate fi incheiat concomitent sau ulterior cu contractul principal.Continutul sau poate fi inclus, sub forma unei clauze, in contractul principal, sau poate fi constatat printr-un inscris distinct de cel prin care se constata contractul principal.Vezi si Accesorium sequitur principale

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract accesoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract accesoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract accesoriu. Definitiile termenilor despre Contract accesoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract accesoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract accesoriu.