Contract aleatoriu

Definitie Contract aleatoriu

Art 947 alin.2 Cod Civil prevede: Contractul cu titlu oneros este aleatoriu cand echivalentul depinde, pentru una din toate partile, de un eveniment incert. Contractele aleatorii nu sunt niciodata anulabile pentru leziune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract aleatoriu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract aleatoriu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract aleatoriu. Definitiile termenilor despre Contract aleatoriu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract aleatoriu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract aleatoriu.