Contract autorizat

Definitie Contract autorizat

Contract a carei incheiere este conditionata de existenta unei aprobari sau autorizari administrative prealabile.Spre exemplu, donatii de bunuri cu sarcini oferite organelor administrativ-teritoriale pot fi acceptate numai cu aprobarea Consiliului local, sau dupa caz judetean, cu votul a doua treimi din numarul membrilor acestuia.Daca obiectul donatiei il constituie un teren agricol se cere si avizul Ministerului Agriculturii, iar daca este un imobil situat intr-o localitate, avizul Departamentului pentru Administratia Publica Locala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract autorizat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract autorizat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract autorizat. Definitiile termenilor despre Contract autorizat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract autorizat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract autorizat.