Contract complex

Definitie Contract complex

Sinonim - operatiuni contractuale complexeStructura juridica plurivalenta, subsumand o pluralitate de contracte distincte reciproc interconditionate, care alcatuiesc impreuna un ansamblu contractual inchegat si coerent. Liantul juridic care sustine acest ansamblu si care da acestei structuri o individualitate proprie este vointa juridica a partenerilor contractuali proiectata spre realizarea unei finalitati catre care tind toate contractele componente caci ea reprezinta ratiunea de a fi a oricaruia dintre ele. E posibil ca o asemenea pluralitate de contracte sa fie constatata printr-un singur inscris sau printr-o pluralitate de inscrisuri, dar aceaata imprejurare nu prezinta relevanta pentru existenta ansamblului format prin interconexiunea ce caracterizeaza respectivele contracte. Fac parte din grupa contractelor complexe:- contractul de leasing, - contractul de factoring, - contractul de constructii-montaj, - contractul de turism international etc.Vezi si Contract mixt, Contract simplu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract complex? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract complex.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract complex. Definitiile termenilor despre Contract complex cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract complex, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract complex.