Contract cu executare dintr-o data

Definitie Contract cu executare dintr-o data

Contract ce are ca obiect una sau mai multe prestatii care se executa uno ictu, adica printr-un singur act de executare ce se consuma de indata. Spre exemplu, intr-un contract de imprumut, imprumutatorul isi executa prestatia de a preda imprumutatului suma de bani acordata acestuia cu titlu de imprumut prin remiterea materiala a intregii sume.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract cu executare dintr-o data? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract cu executare dintr-o data.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract cu executare dintr-o data. Definitiile termenilor despre Contract cu executare dintr-o data cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract cu executare dintr-o data, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract cu executare dintr-o data.