Contract cu executare instantanee

Definitie Contract cu executare instantanee

Sinonim - contract cu executare imediataAcel contract in care partile au obligatia sa execute prestatiile ce si le datoreaza una celeilalte in unul si acelasi moment, care coincide, de regula, cu momentul incheierii contractului. Spre exemplu, contractul de vanzare-cumparare, in caer vanzatorul se obliga sa remita bunul vandut si cumparatorul sa plateasca pretul imediat si dintr-o data.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract cu executare instantanee? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract cu executare instantanee.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract cu executare instantanee. Definitiile termenilor despre Contract cu executare instantanee cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract cu executare instantanee, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract cu executare instantanee.