Contract cu titlu gratuit

Definitie Contract cu titlu gratuit

Art 946 Cod Civil prevede: Contractul gratuit sau de binefacere este acela in care una din parti voieste a procura, fara echivalent, un avantaj celeilalte. Din aceasta categorie fac parte donatia, depozitul, mandatul, comodatul, fidejusiunea etc. Aceste contracte se divid in liberalitati si contracte de servicii gratuite sau contracte dezinteresate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract cu titlu gratuit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract cu titlu gratuit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract cu titlu gratuit. Definitiile termenilor despre Contract cu titlu gratuit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract cu titlu gratuit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract cu titlu gratuit.