Contract cu titlu oneros

Definitie Contract cu titlu oneros

Art. 945 Cod Civil prevede: Contractul oneros este acela in care fiecare parte voieste a-si procura un avantaj. Contractele cu titlu oneros sunt de doua feluri: - contracte comutative, si - contracte aleatorii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract cu titlu oneros? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract cu titlu oneros.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract cu titlu oneros. Definitiile termenilor despre Contract cu titlu oneros cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract cu titlu oneros, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract cu titlu oneros.