Contract de abonament

Definitie Contract de abonament

Contract prin care una dintre parti, numita abonat, isi asigura, platind anticipat pretul convenit, fie primirea periodica a unor bunuri, fie prestarea periodica a unor servicii de catre cealalta parte, numita furnizor (de bunuri sau de servicii).Contractul de abonament este sinalagmatic, are caracter oneros, este cu executare succesiva, si poate fi modificat prin vointa unilaterala a furnizorului. Abonatul este liber sa accepte sau sa respinga o astfel de modificare, dar daca o respinge contractul se reziliaza, furnizorul incetand livrarea fara a putea fi tras la raspundere pentru oprirea executarii contractului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de abonament? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de abonament.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de abonament. Definitiile termenilor despre Contract de abonament cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de abonament, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de abonament.