Contract de adeziune

Definitie Contract de adeziune

Acel contract al carui continut, ale carui clauze sunt prestabilite, in intregime, de catre una din parti. Cealalta parte nu are posibilitatea sa le discute ea este libera sa le accepte sau sa nu le accepte daca accepta, atunci adera pur si simplu la contractul prestabilit. Spre exemplu contractul de transport C.F.R., abonamentul la radio si televiziune, abonamentul telefonic, contractul de furnizare a apei, gazului, electricitatii etc. Vezi si Contract negociat, si Contract fortat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de adeziune? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de adeziune.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de adeziune. Definitiile termenilor despre Contract de adeziune cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de adeziune, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de adeziune.