Contract de antrepriza

Definitie Contract de antrepriza

Sinonim - contract de intreprindereIn baza contractului de antrepriza una dintre parti - antreprenor, executant de lucrari sau prestator de servicii - se obliga se execute pe riscul sau o anumita lucrare pentru cealalta parte - client sau comitent - in schimbul unei remuneratii (pret) care se stabileste in raport cu rezultatul lucrarii. Este un contract bilateral (sinalagmatic), cu titlu oneros, comutativ, cu executare succesiva si, in principiu, consensual.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de antrepriza? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de antrepriza.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de antrepriza. Definitiile termenilor despre Contract de antrepriza cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de antrepriza, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de antrepriza.