Contract de aport valutar

Definitie Contract de aport valutar

Sub aceasta denumire sunt grupate operatiunile de comert international prin a caror indeplinire se faciliteaza sporirea rezervelor valutare ale participantilor la comertul international (si implicit ale statului). Astfel de operatii sunt, bunaoara, cumpararea de marfuri din strainatate in vederea reexportarii lor, operatiile speculative infaptuite prin arbitrajul bancar etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de aport valutar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de aport valutar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de aport valutar. Definitiile termenilor despre Contract de aport valutar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de aport valutar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de aport valutar.