Contract de asigurare cargo

Definitie Contract de asigurare cargo

Varietate a contractului international de asigurare, care se distinge prin aceea ca are ca obiect incarcaturile (marfurile) aflate in curs de transport international (import-export).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asigurare cargo? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de asigurare cargo.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de asigurare cargo. Definitiile termenilor despre Contract de asigurare cargo cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de asigurare cargo, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de asigurare cargo.