Contract de asigurare de persoane

Definitie Contract de asigurare de persoane

Varietate a contractului de asigurare ce se distinge prin aceea ca asiguratul/contractantul se obliga sa plateasca prima de asigurare, iar asiguratorul isi asuma obligatia de a plati, cu titlu de indemnizatie de asigurare, suma asigurata in caz de deces, de ajungere la o anumita varsta, de invaliditate, permanenta sau dee survenire a altor evenimente.Se poate infatisa in doua variante:- ca asigurari asupra vietii (sau asigurari de viata), si- ca asigurari pentru cazurile de accidente corporale (asigurari de accidente).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asigurare de persoane? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de asigurare de persoane.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de asigurare de persoane. Definitiile termenilor despre Contract de asigurare de persoane cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de asigurare de persoane, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de asigurare de persoane.