Contract de asigurare mixta de persoane

Definitie Contract de asigurare mixta de persoane

Varietate a contractului de asigurare de persoane, cel mai frecvent intalnita in practica asigurarilor din Romania, de specificul careia este plata de catre asigurator a indemnizatiei de asigurare in urmatoarele situatii:a) cand asiguratul supravietuieste peste termenul contractual de asigurareb) daca asiguratul sufera o invaliditate ca urmare a unui accidentc) cand, in perioada de asigurare, se produce decesul asiguratului, indiferent de cauza.Contractul de asigurare mixta de persoane este un contract complex, care subsumeaza 3 contracte de asigurare de persoane, si anume: - asigurare pentru caz de supravietuire- asigurare pentru caz de deces- asigurare pentru caz de accidente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asigurare mixta de persoane? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de asigurare mixta de persoane.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de asigurare mixta de persoane. Definitiile termenilor despre Contract de asigurare mixta de persoane cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de asigurare mixta de persoane, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de asigurare mixta de persoane.