Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale

Definitie Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale

Varietate a contractului de asigurare de persoane de specificul caruia este faptul ca asiguratorul plateste suma asigurata sau un procent din ea (de regula, corespunzator gradului de invaliditate permanenta) numai daca in perioada asigurarii se produce un accident care are drept consecinta decesul sau invaliditatea permanenta (totala sau partiala) a asiguratului, ori se soldeaza cu alte urmari prevazute in contract.Plata primei se face obligatoriu anticipat fie printr-un singur act de executare (adica dintr-o data), fie printr-o pluralitate de asemenea acte succesive (in rate).In dreptul nostru cele mai frecvente asigurari de persoane sunt asigurarile mixte de persoane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale. Definitiile termenilor despre Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de asigurare pentru cazurile de accidente corporale.