Contract de coffre-fort

Definitie Contract de coffre-fort

Varietate a contractului de depozit bancar care se distinge prin aceea ca banca pune la dispozitia clientului sau un seif, asumandu-si totodata obligatia de a supraveghea si de a lua toate masurile necesare pentru a asigura pastrarea bunurilor sau a valorilor mobiliare ce ar fi plasate de client in acel seif. Ca natura juridica, este similar contractului de locatie, banca putand fi considerata locator de bunuri el este insa si mai apropiat de contractul de depozit, desi banca, in calitatea sa de depozitara, nu primeste, nu receptioneaza bunurile depuse in seif, si nu stie nimic despre ele, intrucat cheia de la seiful respectiv o are numai clientul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de coffre-fort? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de coffre-fort.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de coffre-fort. Definitiile termenilor despre Contract de coffre-fort cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de coffre-fort, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de coffre-fort.