Contract de comision de cumparare

Definitie Contract de comision de cumparare

Contract prin care comisionarul se angajeaza sa cumpere marfuri pentru comitent, in conditii tehnice si de calitate determinate, contra unui comision. Pe baza acestui contract, comisionarul incheie cu vanzatorul un contract de vanzare/cumparare, in nume propriu, asumandu-si riscul si comportandu-se ca beneficiar direct al marfurilor cumparate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de comision de cumparare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de comision de cumparare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de comision de cumparare. Definitiile termenilor despre Contract de comision de cumparare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de comision de cumparare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de comision de cumparare.