Contract de comodat (imprumut de folosinta)

Definitie Contract de comodat (imprumut de folosinta)

Este un contract prin care o persoana - comodant - remite spre folosinta temporara unei alte persoane - comodatar - un lucru, cu obligatia pentru acesta din urma de a-l restitui in natura, in individualitatea sa (art. 1560 Cod Civil)

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de comodat (imprumut de folosinta)? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de comodat (imprumut de folosinta).

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de comodat (imprumut de folosinta). Definitiile termenilor despre Contract de comodat (imprumut de folosinta) cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de comodat (imprumut de folosinta), va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de comodat (imprumut de folosinta).