Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu

Definitie Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu

Contract incheiat prin intermediul unui organ de gestiune colectiva si prin care titularul dreptului de autor sau de drepturi conexe isi poate exercita drepturile sale pentru autorizarea sau interzicerea retransmiterii prin cablu a propriei opere.Cat priveste pe titularii de drepturi care nu au incredintat gestiunea drepturilor lor unui organism de gestiune colectiva, organismul care gestioneaza drepturile din aceeasi categorie este considerat de drept a fi gestionarul drepturilor lor.In cazul in care, in acelasi domeniu, exista mai multe organisme de gestiune colectiva, titularul de drepturi poate opta intre acestea.Revendicarea drepturilor de catre acesti titulari se poate face in termen de 3 ani de la data retransmiterii prin cablu.Vezi si Legea 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu. Definitiile termenilor despre Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de comunicare publica prin retransmiterea prin cablu.