Contract de comunicare publica prin satelit

Definitie Contract de comunicare publica prin satelit

Contract prin care titularul dreptului de autor si a drepturilor conexe cesioneaza drepturile sale pentru comunicarea publica prin satelit a operei ce-i apartine.Se poate infatisa fie ca un contract incheiat individual, fie ca un contract incheiat prin intermediul unui organ de gestiune colectiva. In aceasta ultima ipoteza se incheie un contract cadru intre un organism de gestiune colectiva si un organism de radiodifuziune sau de televiziune, si are ca obiect transmiterea unei categorii de opere apartinand unui anumit domeniu.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de comunicare publica prin satelit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de comunicare publica prin satelit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de comunicare publica prin satelit. Definitiile termenilor despre Contract de comunicare publica prin satelit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de comunicare publica prin satelit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de comunicare publica prin satelit.