Contract de concesiune comerciala

Definitie Contract de concesiune comerciala

Contract incheiat intre o persoana, denumita concedent si o alta persoana, denumita concesionar, prin care concedentul convine sa-i cedeze concesionarului (sa-i concesioneze) dreptul de a vinde pe un anumit teritoriu sau zona geografica marfurile specificate in contract, in conditii determinate, pe o perioada prestabilita, in limitele de pret indicate de concedent, contra unui avantaj de pret.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de concesiune comerciala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de concesiune comerciala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de concesiune comerciala. Definitiile termenilor despre Contract de concesiune comerciala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de concesiune comerciala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de concesiune comerciala.