Contract de concesiune teritoriala

Definitie Contract de concesiune teritoriala

Contract între o persoana, denumita concedent si o alta persoana, denumita concesionar, prin care concedentul se obliga sa puna la dispozitia concesionarului un anumit teritoriu, pe timp determinat, în scopul efectuarii de prospecþiuni, explorãri ºi exploatãri miniere, petroliere sau de gaze naturale sau de altã naturã, în funcþie de obiectivul urmarit, precum si în cazul organizarii de cercetari si exploatari la suprafata in domeniile: agricol, forestier, transporturi si comunicatii, turism si in alte domenii, in schimbul unui pret sau altor avantaje economice. Concedentul este obligat sa obþina autorizatia guvernamentala pentru concesiunea unei parþidin teritoriul national, in cazul contractului international de concesiune teritoriala.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de concesiune teritoriala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de concesiune teritoriala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de concesiune teritoriala. Definitiile termenilor despre Contract de concesiune teritoriala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de concesiune teritoriala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de concesiune teritoriala.