Contract de cooperare economica internationala

Definitie Contract de cooperare economica internationala

Grupa de contracte prin care se concretizeaza raporturile juridice de conlucrare intre parteneri, din tari diferite in productia de bunuri,in comercializarea unor marfuri, in executarea unor lucrari, prestarea de servicii sau in domeniul tehnico-stiintific.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cooperare economica internationala? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cooperare economica internationala.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cooperare economica internationala. Definitiile termenilor despre Contract de cooperare economica internationala cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cooperare economica internationala, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cooperare economica internationala.