Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic

Definitie Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic

In situatia in care investitia este alcatuitã din parti ce pot functiona independent, apare si posibilitatea beneficiarului de a intra in raporturi contractuale cu mai multi antreprenori. Dar si in aceasta situatie nu este exclusa posibilitatea ca beneficiarul sa incheie un contract general cu un antreprenor unic, urmand ca acesta, la randul lui, sa intre in raporturi contractuale cu toti furnizorii.Este evident ca aceasta este optiunea ideala a beneficiarului, daca se are in vedere ca intr-un anumit sens, toate partile unei instalatii complexe sunt interconditionate, cel putin din punct de vedere economic, chiar daca au o independenta functionala.Numai o conceptie si o raspundere unica pot sa conduca la optimizarea tehnica si economica a intregii investitii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic. Definitiile termenilor despre Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cooperare in investitii intre mai multi antreprenori si un beneficiar unic.