Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie

Definitie Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie

Contract prin care antreprenorul unic ia in sarcina sa totul:- conceptie- studii- proiecte- transfer de tehnici- furnituri de echipamente si materiale- instalarea echipamentelor- constructia cladirilor, drumurilor si altor lucrari civile de infrastructura si de suprastructura.Aceasta formula este avantajoasa pentru ambele parti. Beneficiarul pune in concurenta mai multi antreprenori si alege solutia cea mai buna.O conceptie si o conducere unica duc implicit la un grad sporit de fiabilitate a instalarii, restrang aria riscului la un singur partener, faciliteaza conlucrarea pe toata perioada constructiei, simplifica beneficiarului procedura de actiune in judecata in cazul litigiilor nesolutionate pe cale amiabila.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie. Definitiile termenilor despre Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cooperare in realizarea unei investitii la cheie.