Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant

Definitie Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant

Contract in care una din parti este comerciant de profesie, adica cumpara si revinde marfuri in nume si pe cont propriu, devenind proprietar al marfurilor cumparate, pe care le poate depozita, innobila in scopul valorificarii superioare si revanzarii in momente conjuncturale optime.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant. Definitiile termenilor despre Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de cumparare de marfuri incheiat de comerciant.