Contract de depozit neregulat

Definitie Contract de depozit neregulat

Varietate a contractului de depozit care se distinge prin aceea ca depozitarul este autorizat ca in locul bunului primit in depozit sa restituie deponentului lucruri de acelasi gen, cantitate sau calitate. Spre exemplu depozitele de bani la banci.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de depozit neregulat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de depozit neregulat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de depozit neregulat. Definitiile termenilor despre Contract de depozit neregulat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de depozit neregulat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de depozit neregulat.