Contract de depozit regulat

Definitie Contract de depozit regulat

(In magazii generale) contractul prin efectul caruia o persoana numita deponent incredinteaza spre pastrare altei persoane, numita depozitar, unul sau mai multe bunuri, cu obligatia acesteia din urma ca, in schimbul unei sume de bani (taxa de depozit), sa le conserve, se le pazeasca si sa le restituie la prima cerere.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de depozit regulat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de depozit regulat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de depozit regulat. Definitiile termenilor despre Contract de depozit regulat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de depozit regulat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de depozit regulat.