Contract de depunere de economii banesti la C.E.C.

Definitie Contract de depunere de economii banesti la C.E.C.

Varietate a contractului de depozit constand in acordul de vointe realizat intre Casa de Economii si Consemnatiuni in calitate de depozitar si o persoana fizica sau juridica in calitate de deponent, pe baza caruia depozitarul primeste spre pastrare sumele de bani incredintate de deponent, cu obligatia de a i le restitui integral sau partial la prima cerere ori la termenul stabilit si de a-i plati dobanzi ori castiguri (sau si dobanzi si castiguri).Sumele de bani depuse la C.E.C. intra in aria de cuprindere a creditului public ca atare, ele pot fi folosite de depozitar in armonie cu nevoile dezvoltarii economice nationale. Statul garanteaza restituirea lor, dreptul la restituire putand fi exercitat oricand de catre titular, acest drept fiind imprescriptibil.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de depunere de economii banesti la C.E.C.? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de depunere de economii banesti la C.E.C..

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de depunere de economii banesti la C.E.C.. Definitiile termenilor despre Contract de depunere de economii banesti la C.E.C. cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de depunere de economii banesti la C.E.C., va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de depunere de economii banesti la C.E.C..