Contract de executare de lucrari

Definitie Contract de executare de lucrari

Asemenea contracte au ca obiect realizarea unor lucrari de constructii sau a unor lucrari de montaj. Cel mai reprezentativ este contractul de antrepriza (de intreprindere).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de executare de lucrari? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de executare de lucrari.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de executare de lucrari. Definitiile termenilor despre Contract de executare de lucrari cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de executare de lucrari, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de executare de lucrari.