Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir

Definitie Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir

Contract ce se refera la gajul constituit prin cesiune de creante si drepturi necorporale, cu titlu de gaj, ce nu pot fi transmise pe calea girului. Se mentioneaza ca cesiunea se face cu titlu de gaj, notificata debitorului, in scopul de a fi opozabila tertilor.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir. Definitiile termenilor despre Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de gaj asupra creantelor si drepturilor netransmisibile prin gir.