Contract de gaj asupra titlurilor la purtator

Definitie Contract de gaj asupra titlurilor la purtator

Contract care se refera l agajul constituit asupra titlurilor la purtator, transmise de la debitor la creditor prin simpla traditiune (inmanare) si incheierea unui act separat care sa certifice transmiterea titlurilor depuse in gaj.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de gaj asupra titlurilor la purtator? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de gaj asupra titlurilor la purtator.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de gaj asupra titlurilor la purtator. Definitiile termenilor despre Contract de gaj asupra titlurilor la purtator cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de gaj asupra titlurilor la purtator, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de gaj asupra titlurilor la purtator.