Contract de gaj warrant in garantie

Definitie Contract de gaj warrant in garantie

Contract ce se refera la transmiterea warrantului in garantie, pe calea girului, de catre detinatorul recipisei warrant (cu rol de certificat de depozit sau emis pe baza unui certificat de depozit) in beneficiul creditorului sau.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de gaj warrant in garantie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de gaj warrant in garantie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de gaj warrant in garantie. Definitiile termenilor despre Contract de gaj warrant in garantie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de gaj warrant in garantie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de gaj warrant in garantie.