Contract de garantie in numerar

Definitie Contract de garantie in numerar

Formular tipizat fara regim special.(Cod 14-8-3/a) Format A5 si X5, tiparite pe ambele fete, in blocuri a 100 de file. Serveste ca: - document de constituire a garantiei in numerar, conform normelor legale, pentru acoperirea eventualelor pagube aduse unitatii - document pe baza caruia se stabilesc sumele de depus la casieria unitatii sau se efectueaza retineri de sume din salariu in contul garantiei. Formularul cod 14-8-3/a constituie totodata document de garantie a bunurilor mobile si imobile prevazute in anexele la acesta. Se intocmeste in doua exemplare, de compartimentul personal, la angajare sau la trecerea intr-o functie care impune constituirea de garantii, si se semneaza de gestionar. Circula: - la compartimentul juridic pentru confirmarea legalitatii documentului si pentru semnare (ambele exemplare) - la conducatorul unitatii cu care s-a incheiat contractul, ca reprezentant legal al acesteia, pentru semnare (ambele exemplare). Se arhiveaza: - la compartimentul financiar-contabil (exemplarul 1) - la gestionar (exemplarul 2). Vezi si Normele Metodologice 0/22 din 3 martie 1998 la Ordinul nr. 425 din 3 martie 1998 pentru aprobarea Normelor metodologice de intocmire si utilizare a formularelor tipizate, comune pe economie, care nu au regim special, privind activitatea financiara si contabila, precum si a modelelor acestora.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de garantie in numerar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de garantie in numerar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de garantie in numerar. Definitiile termenilor despre Contract de garantie in numerar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de garantie in numerar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de garantie in numerar.