Contract de handling

Definitie Contract de handling

Contract intre doua companii aeriene, in care fiecare companie figureaza ca agent reciproc de handling.Prin acest contract, companiile aeriene isi asigura reciproc serviciile necesare la sol.In contract sunt specificate serviciile ce urmeaza sa fie prestate reciproc, tarifele de utilizat si raspunderea intre caraus si agentul de handling.In lipsa acestui contract, serviciile necesare ar urma sa fie platite in numerar, imediat dupa prestarea serviciilor sau chiar in avans, ceea ce ar ingreuna cooperarea la sol.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de handling? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de handling.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de handling. Definitiile termenilor despre Contract de handling cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de handling, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de handling.