Contract de hotelarie

Definitie Contract de hotelarie

Contract complex in temeiul caruia hotelierul se obliga, contra plata sa inchirieze temporar unei persoane o suprafata locativa cu destinatie de locuinta, sa-i preia in depozit bagajele si sa-i presteze anumite servicii pe intreaga durata a inchirierii.Contractul de hotelarie cuprinde, asadar, elemente specifice continutului a trei contracte diferite: - de inchiriere, - de depozit si - de prestari servicii. Acest contract are caracter consensual. Dovada lui se poate face insa numai prin inscrisul constator al platii in schimbul careia se obliga hotelierul inscrisul respectiv cuprinde, pe langa mentiunea referitoare la plata si unele date de identificare a partilor (numele, prenumele si domiciliul clientului, denumirea si sediul hotelului etc.), precum si anumite precizari privind obiectul si durata contractului.Drepturile si obligatiile care alcatuiesc continutul acestui contract decurg fie din dispozitiile legii, fie din angajamentele asumate de hotelier prin oferte publice, reclama etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de hotelarie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de hotelarie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de hotelarie. Definitiile termenilor despre Contract de hotelarie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de hotelarie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de hotelarie.