Contract de inchiriere a unei opere

Definitie Contract de inchiriere a unei opere

Contract prin care autorul unei opere se angajeaza sa permita folosinta, pe timp determinat, cel putin a unui exemplar al acelei opere, in original sau in copie, in special programe pentru calculator ori opere fixate in inregistrari sonore sau audio-vizuale.Cesionarul dreptului de inchiriere se angajeaza sa plateasca autorului o remuneratie, pe perioada cat foloseste acel exemplar al operei.Autorul pastreaza dreptul de autor asupra operei inchiriate, cu exceptia dreptului de difuzare, daca nu s-a convenit altfel.Contractul de inchiriere a unei opere este supus dispozitiilor de drept comun privind contractul de locatiune.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de inchiriere a unei opere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de inchiriere a unei opere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de inchiriere a unei opere. Definitiile termenilor despre Contract de inchiriere a unei opere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de inchiriere a unei opere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de inchiriere a unei opere.