Contract de intretinere

Definitie Contract de intretinere

Conventie nenumita prin care o persoana, numita intretinator, se obliga sa asigure intretinerea in natura a unei alte persoane, numita intretinut, pe tot timpul vietii acesteia, iar la moartea ei sa o inmormanteze dupa datina, iar aceasta ii transmite in schimb un bun (mobil sau imobil),ori o suma de bani (capital). Este un contract nenumit, cu titlu oneros, aleatoriu, translativ de drepturi atunci cand intretinerea se presteaza cu titlu oneros, consensual, cu executare succesiva in timp, intuituu personae.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de intretinere? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de intretinere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de intretinere. Definitiile termenilor despre Contract de intretinere cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de intretinere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de intretinere.