Contract de joint venture

Definitie Contract de joint venture

Contract specific dreptului nord-american, cu tendinta de larga raspandire in intreaga lume.Are doua intelesuri:- primul sub forma de Joint Venture Company, este de societate mixta, cu personalitate juridica- al doilea de raport contractual intre persoane fizice sau juridice, in scopul coordonarii activitatii lor pe o anumita perioada sau pentru realizarea unui obiectiv determinat, fara ca asocierea constituita sa dobandeasca personalitate juridica.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de joint venture? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de joint venture.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de joint venture. Definitiile termenilor despre Contract de joint venture cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de joint venture, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de joint venture.