Contract de know-how

Definitie Contract de know-how

Contractul in virtutea caruia una dintre parti, numita furnizor, transmite celeilalte parti, numite beneficiar, in schimbul unei redevente, cunostinte tehnice nebrevetabile sau brevetabile, dar nebrevetate, ce-i sunt necesare pentru fabricarea, functionarea, intretinerea ori comercializarea unor marfuri sau pentru elaborarea si punerea in fabricatie a unor tehnici sau procedee. Are ca obiect transmiterea unui know-how (adica a cunostintelor tehnice) de catre furnizor si plata pretului de catre beneficiar.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de know-how? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de know-how.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de know-how. Definitiile termenilor despre Contract de know-how cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de know-how, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de know-how.