Contract de leasing brut

Definitie Contract de leasing brut

Contract de leasing prin care locatorul se angajeaza sa intretina activul, sa-l asigure si sa plateasca orice taxe derivate din proprietatea asupra activului, prevazute de lege.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing brut? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing brut.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing brut. Definitiile termenilor despre Contract de leasing brut cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing brut, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing brut.