Contract de leasing cu autofinantarea locatorului

Definitie Contract de leasing cu autofinantarea locatorului

Contract de leasing conform caruia locatorul dispune de intreaga suma necesara producerii sau cumpararii activului ce urmeaza sa-l dea cu chirie.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Contract de leasing cu autofinantarea locatorului? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Contract de leasing cu autofinantarea locatorului.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Contract de leasing cu autofinantarea locatorului. Definitiile termenilor despre Contract de leasing cu autofinantarea locatorului cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Contract de leasing cu autofinantarea locatorului, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Contract de leasing cu autofinantarea locatorului.